Business 4 Iulie 2007 00:32
Un aparat conceput de HP are grija sa gasesti cadoul dorit.
Un aparat destept ce va fi montat in supermarketuri le va afisa cumparatorilor, in baza cardului de fidelitate al acestora, lista cu produsele pe care le cumpara de obicei, cu toate cupoanele de reduceri disponibile, si o harta a magazinului, cu indicatii referitoare la locul in care pot fi gasite produsele dorite. Acest aparat se numeste Retail Store Assistant si a fost dezvoltat de Hewlett Packard (HP).

Daca sistemul constata ca un consumator a cumparat ciocolata in mod frecvent atunci cand a trecut pe la magazin, urmatoarea data cand acesta va accesa Store Assistant, acesta ii va afisa in special preturile la ciocolata. Pe deasupra, daca magazinul are un stoc mare dintr-un anumit produs, sistemul le va afisa tuturor celor ce il acceseaza o reteta care sa contina produsul respectiv, dar si o nota prin care ii anunta ca exista reduceri la acest produs si locul unde poate fi gasit in magazin.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.