Business 4 Iulie 2007 00:17
Vicepresedintele executiv al Bancii Comerciale Romane (BCR), Dan Florin Bunea, a decis sa demisioneze din functie si urmeaza sa paraseasca banca de la 1 august, a anuntat BCR, fara sa dea detalii privind motivele demisiei.

BCR ramane fara unul din vicepresedinti Dan Bunea coordona diviziile de trezorerie si piete de capital ale grupului financiar BCR, preluat de Erste Bank in octombrie 2006. Demisia sa va deveni efectiva de la 1 august, iar pana atunci Bunea va continua sa isi indeplineasca sarcinile si responsabilitatile curente.

Decizia privind persoana care va prelua pozitia detinuta in prezent de Bunea va fi luata in perioada urmatoare.

"Danut Bunea este un recunoscut profesionist al industriei financiare. Managementul BCR da o inalta apreciere activitatii sale foarte fructuoase pentru dezvoltarea BCR ca lider al pietei financiare romanesti si eforturilor sale pentru o integrare de succes a bancii in grupul Erste Bank", se arata in comunicatul BCR.

Potrivit unor surse bancare, citate de NewsIn, demisia vicepresedintelui celei mai mari banci din Romania s-ar datora unor "diferente puternice de viziune intre acesta si noii proprietari, austriecii de la Erste Bank, preocupati sa implementeze proiecte considerate de specialistii romani rupte de realitatea pietei romanesti".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.