Business 4 Iulie 2007 00:06
Romania este prezenta cu cinci tranzactii imobiliare in topul tarilor din regiunea Europei, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) unde au fost incheiate cele mai mari preluari in prima jumatate a anului, se arata in cel mai recent raport realizat de compania Colliers International.

Volumul total al celor cinci tranzactii este de 480 milioane de euro, in timp ce achizitiile imobiliare din regiune au totalizat 21,9 miliarde de euro.

Dintre cele 34 de state care au fost luate in calcul la realizarea clasamentului, doar in Marea Britanie au fost realizate mai multe preluari de proprietati imobiliare decat in Romania, insa cu un volum mult mai mare, respectiv 5,1 miliarde de euro.

Franta si Rusia au inregistrat acelasi numar de tranzactii ca Romania, dar volumul investitiilor a fost de circa 3,5 miliarde de euro si respectiv 488 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.