West Park va gazdui primul centru de tip outlet din tara, Fashion House Outlet Centre, cu o suprafata de 28.000 de metri patrati, care va cuprinde magazinele de prezentare a peste 120 de branduri internationale si locale de imbracaminte si incaltaminte.

Centrele comerciale de tip outlet sunt galerii de magazine care vand marci celebre la preturi reduse cu 30-70%, pe intreaga durata a anului. Preturile foarte mici se datoreaza faptului ca produsele provin din surplusul de productie din fabrici sau din colectiile sezonului precedent neepuizate in urma lichidarilor de stocuri.

"Din acest centru, diferit de un centru comercial obisnuit, se pot achizitiona marci faimoase la preturi accesibile. Fashion House Outlet Centre se adreseaza si acelor categorii de cumparatori care nu si-ar fi permis altfel achizitionarea acestor marfuri", a declarat Brendon O’Reilley, partener in cadrul companiei britanice GVA Grimley Outlet Services, care va asigura managementul operational al Fashion House Outlet Centre.

"In afara proiectului din Bucuresti, compania noastra implementeaza si proiectele altor trei outlet-uri, situate in Praga, Budapesta si Sofia. In acest sens, suntem familiarizati cu interesul in crestere pe piata Europei Centrale si de Est pentru astfel de centre outlet. Dintre toate zonele spre care ne-am indreptat atentia, piata romaneasca a manifestat o cerere naturala pentru produse de marca la preturi accesibile", a adaugat O’Reilley.