Ministerul pentru IMM, Comert si Turism va propune Autoritatii pentru Valorificarea Statului (AVAS) sa scoata cat mai repede la privatizare hotelurile Amfiteatru, Panoramic si Belvedere din statiunea Olimp, a declarat, sambata, la Mamaia, ministrul Ovidiu Silaghi.

"Vazand starea jalnica in care se afla cele trei hoteluri, am realizat din nou ca statul este cel mai prost administrator. Tot ce a ramas la stat e in paragina", a afirmat Silaghi.

El a adaugat ca se va intalni cu presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, pentru a-l convinge pe acesta sa scoata la licitatie hotelurile.

Ministrul a mai spus ca hotelurile privatizate in anii anteriori, si unde au fost realizate investitii, au rezultate din ce in ce mai bune, in timp ce locatiile cumparate doar in scop imobiliar nu vor avea nici in acest an turisti.

AVAS detine o participatie de 54,03% la societatea care administreaza hotelurile Amfiteatru, Panoramic si Belvedere, al doilea mare actionar fiind SIF Transilvania, cu 39,62% din titluri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.