Vanzarile foarte bune din primul trimestru i-au determinat pe conducatorii Domo sa isi majoreze cu 30% estimarea privind venituri obtinute in acest an

Domo, al doilea jucator pe piata de retail romaneasca dupa cifra de afaceri, estimeaza pentru 2007 venituri de peste 180 milioane euro, datorita unei cresteri puternice a vanzarilor inregistrata in prima parte a anului, au declarat citati de NewsIn, reprezentantii companiei.

Desi intial prevazusera venituri de 150 milioane euro pentru 2007, acum estimarile se situeaza la 180 milioane euro, fiind posibil de asemenea sa revizuiasca pentru a patra oara bugetul alocat acestui an, au precizat reprezentantii Domo.

In 2006, Domo a obtinut o cifra de afaceri de 122 milioane euro in Romania si trei milioane euro in Bulgaria. in privinta profitului, compania nu a oferit cifre, dar a precizat ca a fost depasit semnificativ nivelul anului 2005, cand compania a raportat o cifra de afaceri de 114,5 milioane euro si un profit de 1,9 milioane euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.