Companiile aeriene care practica tarife reduse si-au propus sa profite din plin de perioada de concedii care se apropie, lansand oferte tentante pentru toate destinatiile din Europa

Low-cost-urile au dat startul sezonului de reduceri

Trei din operatorii aerieni low-cost au anuntat oferte promotionale pentru zborurile din perioada verii. Astfel, liderul pietei locale, Blue Air va derula in perioada 28 mai - 3 iunie (perioada de cumparare) o oferta promotionala care presupune bilete de avion la 0 euro plus taxe, pentru zborurile spre Barcelona, Lisabona, Koln, Lyon si Roma (doar cursa de vineri dimineata in cazul destinatiei Roma).

Perioada in care pot fi efectuate zborurile este 28 mai - 30 iunie, numarul locurilor in cadrul acestei promotii fiind limitat. Oficialii Blue Air nu au oferit detalii pana la inchiderea editiei legat de rezultatele pe care o campanie promotionala le poate avea in afacerile unui operator aerian low-cost.

Un alt operator aerian, Wizz Air - al doilea jucator pe piata locala potrivit oficialilor companiei, a anuntat ieri lansarea unei promotii de vara care ofera preturi cu pana la 30% mai mici pentru rutele participante. De aceasta reducere beneficiaza pasagerii care isi rezerva zborul pana pe data de 3 iunie. "Wizz Air detine o retea extinsa de rute in Europa Centrala si de Est. In aceasta vara oferim 90 de zboruri catre 48 de destinatii europene. Sunt sigura ca toti clientii nostri isi vor descoperi destinatiile favorite printre acestea si vor putea beneficia de promotia de vara", a declarat directorul de comunicare si relatii publice a Wizz Air, Natasa Kazmer.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.