IBM a anuntat ieri extinderea pe piata autohtona a solutiilor informatice destinate companiilor de dimensiuni mici si medii

IBM extinde programul Express Advantage destinat IMM-urilor IBM, liderul pietei mondiale de servicii informatice, a lansat noile oferte informatice incluse in programul Express Advantage, program care contine solutii destinate IMM-urilor. Noile oferte sunt compuse din solutii software, hardware si servicii de asistenta pentru clienti.

''Programul IBM Express Advantage sta la baza strategiei noastre special dezvoltate pentru a oferi intreprinderilor mici si mijlocii din toate domeniile de activitate un set de produse si servicii specifice. IBM pune la dispozitia IMM-urilor o gama larga de solutii hardware si software, precum si servicii de finantare, pentru a le permite acestora sa se concentreze pe inovatie si dezvoltare'', a declarat Mihai Nastasescu, SMB Accounts Manager, IBM Romania.

Acesta a mai spus ca solutiile din gama Express Advantage vor fi disponibile doar prin intermediul partenerilor certificati IBM, gigantul mondial urmand sa realizeze campania de marketing. Pentru inceput a fost stabilita o baza de 3.000 de firme care vor beneficia de direct marketing, companiile alese fiind atat de dimensiune mica (afaceri anuale de aproximativ un milion de euro), cat si de dimensiune medie (afaceri anuale de peste 10 milioane de euro). In plus, noile solutii IBM vor fi promovate si prin intermediul unei campanii online, precum si prin site-ul companiei.

Mihai Nastasescu a mai afirmat ca in acest moment veniturile obtinute in Romania pe segmentul SMB (solutii pentru segmentul companiilor medii si mici) reprezinta aproximativ 35% din veniturile totale, ponderea majoritara fiind detinuta in continuare de catre hardware.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.