La Timisoara vor avea loc doua sesiuni de training gratuit de prezentare a fondurilor europene.
Centrul de cercetare ASTAR Institute, nou infiintat in Romania, ofera servicii de consultanta si training pe tema abordarii si asimilarii fondurilor europene, problema cu care Romania se confrunta, ca proaspata membra UE. Unul dintre membrii fondatori ai ONG, expert pe probleme UE Angele Giuliano, va fi prezent pe parcursul intregii saptamani de training in Timisoara pentru eventuale intalniri si intrebari din partea participantilor.

Vor avea loc doua sesiuni cu acelasi continut, tocmai pentru a raspunde agendelor incarcate ale managerilor. Giuliano are o experienta de mai bine de sase ani in domeniu, atat ca partener, cat si ca evaluator si consultant. Angele Giuliano va prezenta notiuni introductive in ceea ce priveste acest domeniu, va explica fondurile centralizate si descentralizate, va aduce exemple de succes ale unor organizatii care au beneficiat si s-au dezvoltat cu ajutorul acestor finantari si va oferi sfaturi celor care sunt interesati, in mod particular si cu cazuri concrete.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.