SSIF Broker, la categoria I

Actiunile companiei de intermediere SSIF Broker din Cluj-Napoca vor fi transferate azi de la categoria a doua la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Promovarea actiunilor SSIF Broker a fost hotarita in Consiliul bursei pe 24 aprilie. SSIF Broker are peste 3.500 de actionari, persoane fizice si juridice, si este singura firma de brokeraj tranzactionata la Bursa de Valori Bucuresti. Compania estimeaza in acest an un profit net de 30,8 milioane de lei, in urcare cu 41,7%.

Profit la asigurarile austriecilor

Volumul primelor subscrise de subsidiarele grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG) pe piata romaneasca a crescut la sfirsitul primului trimestru cu 75,3%, la 106,23 milioane de euro, in timp ce profitul brut s-a dublat, la 1,3 milioane de euro, a anuntat luni grupul. VIG controleaza in Romania companiile Omniasig SA, Omniasig Asigurari de Viata, Unita si Agras.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.