Fondurile pe actiuni au adus investitorilor in primele sase luni un randament de patru ori mai mare comparativ cu depozitele bancare.
Fondurile pe actiuni sint de departe cele mai rentabile in 2007 dintre toate tipurile de fonduri mutuale existente pe piata (monetare, obligatiuni, diversificate, actiuni). In primele sase luni din acest an, cel mai mare randament a fost inregistrat de fondul Active Dinamic, care a obtinut o crestere de 20,60%, aproape de patru ori mai mare fata de depozitele bancare. De fapt, Active Dinamic a fost recordmenul fondurilor si in 2006 cu o crestere de peste 30%. In acest an, conducerea fondului si-a propus sa ajunga la un randament de 40%. Urmeaza apoi unitatile de fond de la BT Maxim cu un randament de 16,75%, Napoca cu 16,48%, Omninvest cu 13,99%, KD Maximus cu 12,91%, Oportunitati Nationale cu 11,92% si Star Next cu 11,54%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.