In urma cu sase ani, in prezenta premierului Adrian Nastase, se deschidea Bursa de valori NASDAQ, evenimentul fiind organizat de MIC&Associates, reprezentata de presedintele companiei, Stefan Minovici. Acesta facea, la acel moment, promisiunea ca tot el, prin MIC&Associates, va fi primul care va aduce companiile romanesti pe bursele americane
Acum, promisiunea devine fapta, iar compania MIC&Associates, in colaborare cu importanti jucatori financiari de pe Wall Street, organizeaza, pe 16 mai, la Bucuresti, la Hotel Intercontinental, o conferinta care va avea ca tema "Listarea companiilor romanesti la bursele de valori din Statele Unite; Accesarea fondurilor de investitii americane". Printre jucatorii financiari de pe Wall Street, specializati in listarea companiilor pe bursele americane, prezenti la conferinta, se numara: Primary Capital LLC si Strategic Alliance Fund - care isi vor prezenta strategia de lucru si succesele repurtate. Ei vor face cunoscute metodele prin care o companie poate fi listata la bursele americane (Oferta Publica Initiala, Oferta Publica Alternativa, Fuziunea Inversata).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.