Gigantul Morgan Stanley, inca un pas in Romania Imotrust SA si-a lichidat pe 8 mai participatia la propriul capital social, vanzand printr-o tranzactie speciala 6% din Imotrust (3,642 milioane actiuni), la pretul de 2,60 lei pe titlu, pentru suma totala de 9,47 milioane lei. in urma acestei raportari, Imotrust detine in mod concertat cu alte persoane 71,81% din capitalul propriu, fata de 86,79% la inceputul acestui an.

"Suntem in discutii cu unele fonduri straine de investitii pentru finantarea in comun a unor proiecte de viitor, dar le vom face cunoscute odata cu semnarea contractelor", declara vineri, 4 mai, la Targul Bursier Victor Chebeleu, directorul general al companiei, anunta NewsIn.

Imotrust SA Arad intentioneaza sa promoveze la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) la sfarsitul acestui an. Pentru listarea la cota BVB, Imotrust va lansa o oferta publica de vanzare de actiuni, prin care compania intentioneaza dublarea capitalului social.

Banca de investitii si brokeraj Morgan Stanley a anuntat cresterea cu 60% a castigurilor pentru primul trimestru fiscal american, datorita imbunatatirii tranzactiilor si rezultatelor bancare.