Noul instrument financiar ii va da utilizatorului dreptul sa faca cumparaturi sau sa retraga numerar in limita a 70-90% din sumele investite in fondurile mutuale.
Creditul pe unitati de fond, potrivit lui Eugen Voicu, presedintele fondului Certinvest, va avea caracteristicile de crestere ale unui fond mutual, pentru banii depusi, si pe cele ale unui card de debit cu optiunea descoperit de cont, pentru banii folositi. Daca clientul nu returneaza creditul, banca poate retrage banii consumati direct de la fond, in decurs de doi ani. "Speram ca spre finalul acestui an sa lansam acest produs. Avem mare incredere in el si credem ca investitorii il vor aprecia", ne anunta Eugen Voicu.

Vor putea beneficia de noul instrument de economisire-creditare investitorii care detin unitati la fondurile mutuale. Noul card ii va da utilizatorului dreptul sa faca cumparaturi sau sa retraga numerar in limita a 70-90% din sumele investite in fondurile mutuale. Marele avantaj al utilizarii facilitatii de credit consta in faptul ca unitatile de fond pot creste mai mult decit dobinda la credit perceputa de banca.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.