Performantele constructorilor si comerciantilor au fost de cel putin 15 ori mai mari decat ale prestatorilor de servicii
Valoarea lucrarilor de constructii a crescut spectaculos in primul trimestru din 2007 fata de acelasi interval din 2006, cu peste 30%. in aceeasi perioada, cifra de afaceri rezultata din comertul cu autovehicule si piese auto a crescut cu 50,6%, iar afacerile vanzatorilor de carburanti cu amanuntul au crescut cu 68,5%.

Potrivit datelor raportate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS), volumul cifrei de afaceri in sectorul de servicii a crescut cu 3,1%, in perioada analizata. Cresterea valorii lucrarilor de constructii a fost sustinuta, in primul trimestru, atat de dinamica lucrarilor de intretinere (+34,6%), cat si de cresterea celor de reparatii capitale (+32,2) si a constructiilor noi (+28,4%). Pe categorii de cladiri, topul cresterilor este dominat de cele rezidentiale (+44,7%), urmate de cele nerezidentiale (+35,3%) si de cele ingineresti (+26%).


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.