Un grup de consultanti a parasit in urma cu doua saptamani firma de audit si consultanta Deloitte & Touche Romania pentru a dezvolta divizia de advisory (consultanta de afaceri) a companiei KPMG Romania, membra a corporatiei elvetiene KPMG International.

Potrivit unor surse din piata, echipa de management consulting a Deloitte Romania (compusa din zece oameni) a ramas fara aproximativ trei sferturi din consultanti, marcand astfel cea mai ampla miscare de acest fel din ultimii ani din "careul de asi" ai serviciilor profesionale - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young si Deloitte.

Contactati de Wall-Street, noii specialisti pe zona de advisory din cadrul KPMG au confirmat plecarea, dar nu au dorit sa faca comentarii suplimentare.

"Compania KPMG Romania are trei directii de dezvoltare: componenta de audit, segmentul de consultanta fiscala si zona consultantei de afaceri (advisory), care reprezinta pentru noi un focus foarte important. Vom fi mereu deschisi sa atragem cei mai buni specialisti pentru divizia de advisory", a declarat pentru Wall-Street Victor Kevehazi, senior partner al firmei, fara a oferi mai multe amanunte despre numarul specialistilor care au migrat dinspre compania rivala Deloitte.

In prezent, KPMG Romania are 400 de angajati in Romania si Republica Moldova, dintre care 85 activeaza in cadrul diviziei de advisory, componenta care a generat in 2006 venituri de 4,2 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de 2005.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.