Noul ministru al agriculturii, Decebal Traian Remes, vrea sa faca ordine si curatenie in institutiile din subordine. A pregatit deja planurile pentru restructurarea Agentiei Domeniilor Statului (ADS), a criticat nepotismele de la agentiile de plati in agricultura si vrea sa vindece "buba" de la Romsilva.
Remes doreste "o zdruncinare din temelie a formei actuale de organizare", pentru recuperarea datoriilor de la concesionarii terenurilor statului. Cum? inca nu se stie, detaliile despre varianta finala pentru restructurarea ADS urmand a fi facute publice in clipa in care va fi luata decizia finala.

Ministrului nu-i place cum merg treburile nici la cele doua agentii de plati, insa a spus ca nu va numi "nici un vinovat pentru starea de lucru din prezent". Totusi, el a mentionat nepotismul drept cauza a posibilelor esecuri. Ministrul a adaugat ca vrea sa rezolve si interimatele de la Romsilva, pe care le considera o buba. "Trebuie sa ma ocup de ei. E ca la sfintire la preoti aici, trebuie sa dau mai departe dreptul de sfintire", a mai spus Remes.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.