Promotie SkyEurope: zboruri dus-intors de la 19 euro (taxe incluse) Operatorul aerian low-cost SkyEurope a anuntat derularea unei oferte prin care orice zbor costa de la 19 euro (taxe incluse).

Oferta speciala SkyEurope se va desfasura pana pe 15 aprilie inclusiv pentru zboruri cuprinse intre 1 mai si 27 octombrie. Potrivit site-ului SkyEurope, un zbor dus-intors catre Viena, pe datele de 24 si 27 mai, are pretul de 38 de euro (taxe incluse).

SkyEurope opereaza doua destinatii, Viena din 25 martie si Roma din luna ianuarie. Mihaela Badic, marketing si sales manager SkyEurope in Romania a precizat pentru Wall-Street ca gradul de ocupare in perioada scursa de la lansarea zborurilor a fost de peste 80%. Compania analizeaza de asemenea lansarea unor zboruri spre noi destinatii dupa terminarea orarului de vara (27 octombrie), Praga fiind printre posibilele destinatii datorita cererii foarte mari de pachete turistice pe acest oras.

Potrivit reprezentantului companiei, in Viena sunt posibile conexiuni catre alte destinatii europene, respectiv Barcelona, Amsterdam, Bruxelles, Paris, Atena, Sofia, Nisa, Venetia, Larnaca, Pisa(Florenta), Salonic, Zadar, Rimmini, Split si Dubrovnik.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.