Pentru a fi siguri ca vor reusi sa se inscrie printre primii pentru a beneficia de finantari de la buget, micii intreprinzatori au angajat mai multe persoane, care dorm in masini, in fata sediului Agentiei pentru IMM din Bucuresti, cu o saptamana inainte sa inceapa depunerea dosarelor.

Unele persoane au intocmit o lista ad-hoc privind ordinea de intrare pentru inscriere si controleaza prezenta de trei ori pe zi.

Pe lista erau inscrise ieri, la ora 12.00, 611 firme din Bucuresti si mai multe orase din provincie, au declarat agentiei Mediafax reprezentanti ai firmelor.

in functie de tipul de program, suma maxima care poate fi primita de un singur intreprinzator este calculata in valoare absoluta sau ca procent din investitie. Media este de 200.000-250.000 de lei, potrivit datelor Agentiei Nationale pentru intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).

Cu toate ca exista opt oficii teritoriale, mai multe firme din provincie au ales sa vina la Bucuresti pentru a depune cererile de finantare. Primii au venit marti, 3 aprilie.

"Este mai sigur sa venim la Bucuresti sa depunem dosarele", a declarat unul din reprezentantii firmelor inscrise pe lista, venit de la Suceava.

Acesta si alte persoane stau in masini in fata sediului ANIMMC, pregatiti cu camasi de schimb si paturi.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.