Starea de competivitate permanenta din sistemul bancar stimuleaza bancile sa aduca pe piata produse din ce in ce mai avantajoase pentru consumatori.

Zilele acestea, doua banci importante din Romania au lansat carduri co-branded, care ofera diversitate si imprumuturi ce pot atinge 5000 de euro.

Prima banca care a anuntat lansarea unui asemenea tip de produs, este BRD Finance. Noul card este destinat cumparaturilor de produse din magazinele Staer, pentru care se ofera o reducere permanenta de 5%. De asemenea, posesorii de carduri le pot utiliza la comerciantii care afiseaza sigla Mastercard si pentru retrageri de numerar de la ATM-uri. Vanzarile realizate cu finantari acordate de BRD Finance au avut anul trecut o pondere de 28% in totalul vanzarilor producatorului de mobila, in crestere de la 8% in 2005. BRD Finance a mai lansat carduri de credit co-branded cu retailerii Carrefour, Praktiker, Real, Rombiz si Daniel Expert.

Al doilea card, vine din partea Bancii Comerciale Romane (BCR) si Zass Proteus & CO, proprietarul lantului de magazine Zass Electrocenter, lansat, ieri. Produsul ofera avantaje deosebite, precum limita de creditare foarte mare, pana la echivalentul in lei a 5.000 EUR, si perioada de pre-aprobare a cererii de credit foarte scurta, de maxim 2 ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, si se obtine numai prin intermediul lantului de magazine Zass Electrocenter. Perioada de acordare a liniei de credit este de 5 ani, cu prelungirea automata, daca sunt respectate clauzele contractuale, pe o noua perioada de 5 ani


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.