Profitul net al Bursei de Valori Bucuresti (BVB) s-a triplat in 2006 pana la 15,5 milioane lei, ca urmare a unor volume mari de schimburi bursiere, si ar putea fi utilizat integral pentru majorarea capitalului, potrivit raportului administratorilor BVB transmis actionarilor.
BVB si-a triplat profitul in 2006 Bursa de Valori Bucuresti a obtinut in anul 2006 un profit net de 15,5 milioane lei (aproximativ 4,5 milioane euro), de trei ori mai mult fata de castigul obtinut in anul anterior de 5,3 milioane lei, si cu 63% peste cifra pe care conducerea Bursei o estimase initial, de 9,5 milioane lei, informeaza NewsIn.

Conducerea Bursei de Valori Bucuresti propune actionarilor utilizarea profitului net realizat pentru majorarea capitalului companiei. Decizia finala va fi luata in adunarea generala programata pentru data de 4 mai 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.