Flanco International a lansat, ieri, sistemul "Cel mai bun pret garantat", prin intermediul caruia clientii care cumpara aparate electronice si electrocasnice din reteaua proprie si gasesc produse identice, dar la un pret mai mic intr-un magazin concurent pot solicita sa li se deconteze diferenta.

"Daca un client cumpara un produs de la Flanco si in termen de sapte zile gaseste la un alt comerciant un pret mai mic pentru acelasi produs, i se va rambursa diferenta", a declarat directorul executiv al companiei, Marius Ghenea. Sistemul este valabil numai pentru cumparatorii care achita marfa pe loc, Ghenea previzionand o crestere semnificativa a acestui segment de clienti in urmatorii ani. El a adaugat ca oferta magazinelor cu care a fost comparat pretul trebuie sa aiba conditii asemanatoare cu cele ale Flanco, adica sa fie insotit de acelasi pachet de servicii conexe. Pentru inceput, preturile Flanco vor fi comparate cu cele practicate de marile retele de retail.

Bugetul alocat de companie pentru acest sistem este nesemnificativ, potrivit oficialului Flanco. "Estimam ca 0,5% din vanzarile din luna decembrie vor fi legate de rambursarile prin acest sistem", a explicat Ghenea.

Referitor la vanzarile companiei in acest an, Ghenea a declarat ca valoarea acestora nu se va ridica la nivelul inregistrat anul trecut, de 120 milioane euro, din cauza evolutiei mai slabe a pietei. "Totul depinde de vanzarile din preajma Sarbatorilor de iarna", a conchis Ghenea.

Sursa: Curentul.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.