Marketingul, relatiile publice si publicitatea sint domeniile din care provin cele mai multe reprezentante noi in „Top 100 femei de succes“.

Nadia Comaneci imparte primul loc cu Ana Diculescu Sova.

In "Top 100 femei de succes" realizat anul acesta de revista "Capital" isi fac aparitia 36 de nume noi. Cele mai multe prezente noi activeaza in industria comunicarii si in sectorul financiar-bancar, cu opt, si respectiv sapte nume in top.

Totodata, aproape jumatate dintre numele noi detin pozitii de top management in companiile la care lucreaza, iar 12 isi conduc propria afacere.

Schimbari de clasament

Locul 1 in top este detinut in 2007 de sportiva Nadia Comaneci, care a intrunit un total de 48 de puncte. La egalitate este Ana Diculescu-Sova, avocat/Senior Partner la casa de avocatura NNDKP, care a urcat semnificativ de pe locul 5 detinut anul trecut.

In schimb, Camelia Sucu, General Manager la Class Mob, a acumulat 45,7 puncte, ajungind pe locul al treilea, dupa ce anul trecut detinuse pozitia secunda. Cistigatoarea de anul trecut, Georgiana Pogonaru, General Manager Romcolor 2000, detine acum 45,5 puncte, ocupind locul 4. In acelasi timp, directorul general Pasmatex, Maria Grapini, este plasata acum pe pozitia a 10-a, dupa ce anul trecut era pe locul al treilea de pe podium.

Criteriile de departajare au ramas aceleasi ca in anul precedent. Astfel, "reusite in 2006" a avut o pondere de 50% in punctajul final al fiecarei candidate, fiind considerat criteriul cel mai important. "Cariera" si "implicarea sociala" au detinut fiecare o pondere de 15%, iar "notorietatea" si "situatia financiara" au avut doar 10%.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.