IKEA a fost vizitat, in prima zi de functionare, de 12.000 de persoane si a inregistrat vanzari de peste1,4 milioane lei (350.000 de euro), se arata intr-un comunicat de presa.

Vanzarile IKEA din prima zi de functionare au depasit 1,4 milioane lei Magazinul IKEA a vandut, in ziua deschiderii oficiale, aproximativ 63.500 de articole, dintre care 12.900 piese de mobilier. Vizitatorii au fost interesati in special de articolele expuse in departamentul de accesorii si decoratiuni, unde au fost vandute 50.600 de unitati.

Cele mai bine vandute produse au fost farfuriile Motto, peste 5.000 de bucati, urmate de tigarile Steka, peste 1.000 de bucati vandute si de jucariile de plus Sot, peste 500 de articole. Majoritatea vizitatorilor a degustat specialitatile suedeze oferite de restaurantul IKEA care a vandut aproximativ 1,5 tone de chiftelute suedeze. Bistroul suedez, situat la iesirea din magazin, a vandut in cele 12 ore de functionare peste 1 kilometru de "hot-dogs", 6.000 de bucati.

Producatorul suedez estimeaza ca magazinul din zona bucuresteana Baneasa va realiza in 2007 o cifra de afaceri de 40 milioane euro, declara la inaugarea centrului Michael Lloyd, membru in Consiliul de Administratie al Moaro Trading. Potrivit lui Lloyd, Ikea va pastra si in Romania aceeasi politica de marketing pe care o practica la nivel global. Astfel, clientii vor beneficia de reduceri de pret la produsele care prezinta mici defecte fata de modelul original.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.