Cel mai luxos restaurant din sud-estul Europei se deschide in aprilie la Bucuresti

Heritage isi propune mai intai sa devina varful gastronomic si punctul de referinta al restaurantelor din Capitala. Pentru acest proiect si-au unit puterea financiara 20 de actionari, cei mai multi top-manageri in domeniul bancar. Dan Pascariu, presedintele HVB Tiriac, Radu Ghetea, presedintele Alpha Bank si totodata presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, Roxana Moldovan, vicepresedintele ABN Amro Bank, Robert Rekkers, director general al Bancii Transilvania, si George Butunoiu, specialist in head-hunting, se regasesc pe lista celor cu dare de mana si initiativa, care au inceput, acum un an, acest proiect.

S-au investit 1,5 milioane de euro

"Investitia initiala a fost de 500.000 de euro, insa ne-am dat seama curand ca pentru un asemenea loc este nevoie de mult mai mult", declara George Butunoiu, initiatorul acestui proiect si unul dintre actionari. "


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.