Strainii care cumpara apartamente cu scopul de a le inchiria le prefera pe cele cu suprafete mai mici, deoarece intretinerea este mai putin costisitoare decat in cazul unor apartamente spatioase.
In cadrul unui ansamblu rezidential pot fi apartamente cu doua camere, de 120 metri patrati (mp) construiti sau de 176 mp construiti, fara teresa sau spatii comune, iar apartamentele de trei camere pot avea 156 mp, respectiv de 229 mp, a precizat pentru NewsIn managerul proiectului West Park al Eurisko, Monica Vladescu.

Pentru a obtine un profit bun din chirii, strainii se orienteaza catre locuintele situate la etaje superioare, orientate catre sud, pentru mai multa lumina, utilate cu sali de sport, parcari subterane, de preferat in apropierea centrelor comerciale. Pentru cumparatorii romani pretul este un factor important de decizie atunci cand cumpara o casa si apoi se intereseaza de numarul de camere si alte dotari ale apartamentului, a explicat Monica Vladescu


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.