Spatiul de publicitate al celui mai nou post TV al Trustului Intact, Antena 2, va fi gestionat in exclusivitate de regia Media Consulta International. Regia va manageria exclusiv si vanzarile Jurnalului National, si pe cele ale saptamanalului de afaceri, Saptamana Financiara.Recent lansatul post Antena 2 este condus de Mihai Gadea si va avea un nou concept editorial, bazat in special pe talkshow-uri.

Saptamana Financiara este singura publicatie de business care a inregistrat o crestere a numarului de cititori pe editie, in urma ultimului val SNA. Fata de valul anterior, Saptamana Financiara a atras 21.000 cititori pe editie, atingand un total de 230 000 cititori.

Media Consulta International este agentie full service care activeaza de patru ani pe piata din Romania pentru clienti locali si internationali. Mai mult decat comunicare, Media Consulta propune solutii integrate de business consultancy: start-up, consultanta juridica, fiscala, de marketing si vanzari, advertising, research, PR, HR. In paralel, dezvolta parteneriate de consultanta cu Merill Lynch si Currie & Brown. Cifra de afaceri rulata de agentie in 2006 a fost de 6 milioane dolari, potrivit comunicatedepresa.ro

Ca regie de vanzari, Media Consulta International are exclusivitate pe urmatoarele canale:

Presa scrisa: Jurnalul National, numarul unu in topul publicatiilor de calitate din Romania. Director Publicitate, Cristina Iancu; Divizia Suplimente, Sales Manager, Lucian Soare; Saptamana Financiara, revista care "face toti banii!" Sales Manager, Eliza Iavorszky; Saptamanalul sportiv Fanatik. Sales Manager, Gheorghe Gavriloff; Medicina Naturista, singura publicatie de profil. Sales Manager, Dan Dobre; Bilunarul Q Magazine, revista pe care o iubesti, sau de care te temi! Sales Manager, Andreea Corbos; Saptamanalul Felicia, revista pentru minte si suflet! Sales Manager, Dalina Popescu;


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.