Femeile din mediul rural, dar si cele de la oras, care vor sa-si deschida o afacere, dar nu stiu cum si nu au bani pentru finantare pot apela la Centrul National de Resurse pentru Femei, inaugurat vineri de Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF)

Potrivit presedintelui ADAF, Cornelia Rotaru, Centrul isi propune sa ofere consiliere si sprijin femeilor care vor sa inceapa o afacere pe cont propriu, dar nu numai. Centrul va oferi informatii privind oportunitatile de angajare si instruire, legislatia in vigoare, organizatiile care acorda asistenta, facilitati, granturi si imprumuturi dedicate sustinerii antreprenoriatului feminin. Femeile vor putea beneficia si de consultanta in intocmirea unui plan de afaceri sau obtinerea de micro-finantari.

"Ne propunem sa acordam o atentie deosebita femeilor si persoanelor, in general, cu dizabilitati, pentru ca foarte greu reusesc sa se integreze in activitatea economica. De asemenea, acordam o atentie deosebita tinerelor, care trebuie constientizate, care trebuie pregatite, in masura in care doresc sa faca o afacere pe cont propriu sa poata fi independente", a precizat Cornelia Rotaru, citata de NewsIn.

Principalul grup-tinta al Centrului sunt femeile din mediul rural care ar putea incepe afaceri in domeniul artizanatului si a mestesugurilor populare, ceea ce le-ar putea aduce venituri importante, mai ales din strainatate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.