Companiile imobiliare spaniole au anuntat pentru anii urmatori investitii consistente in blocuri noi.

Cererea de apartamente noi a determinat o crestere a numarului investitorilor straini pe acest segment. In ultimii ani, deosebit de active se dovedesc companiile spaniole care anunta cartiere noi cu mii de apartamente. Astfel, cei de la Hercesa dezvolta in Bucuresti trei proiecte rezidentiale. Cel mai important este cel de la fabrica de piine Titan. Va ocupa o suprafata de teren de 160.000 mp, unde se vor construi 1.400 de locuinte in blocuri de apartamente cu un regim de inaltime de 11 pina la 14 etaje.

"Este un proiect pentru clasa mijlocie, cu apartamente cu o suprafata de la 69 pina la 129 mp si cel mai probabil vom lansa acest proiect in aceasta primavara", spune delegatul pentru Romania al companiei, Alejandro Solano. In hotelul Cismigiu vor fi aparthoteluri. Cel de-al treilea proiect, Orhideea, este pe locul fabricii de piine Spicul. Pe o suprafata de 180.000 mp se va construi un complex rezidential cu 800 de locuinte.

Proiect spectaculos

Compania imobiliara spaniola Fadesa a anuntat ca a pregatit 1,05 miliarde de euro pentru construirea de locuinte in Romania. Cea mai mare parte a investitiei se va derula in apropierea Capitalei, in localitatea Stefanestii de Jos.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.