Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA) a scazut nivelul comisioanelor de garantare practicate pentru anul 2007 la procente cuprinse intre 1,5 si 2 la suta pe an, in functie de garantiile acordate, ceea ce va conduce la scaderea costului creditelor creditelor oferite de catre acesta.
Pentru garantiile acordate finantarilor pe termen scurt, mediu si lung in cadrul conventiilor plafon incheiate cu bancile partenere si pentru cele acordate pe termen scurt in cadrul conventiilor de garantare sau de garantare-finantare, comisionul de garantare este de 1,5 la suta pe an, indiferent de moneda in care se acorda garantia.

In cazul conventiilor de garantare, pentru garantii pe termen mediu si lung in lei, valoarea comisionului este de 2 la suta pe an, iar pentru valuta - 1,6 la suta pe an.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.