Carrefour, 40 milioane euro pentru un nou centru comercial Carrefour Romania in parteneriat cu Soconac au demarat constructia centrului comercial Felicia din Iasi, in care investesc 40 milioane euro si care va fi inaugurat in octombrie 2007 la Iasi.

Centrul comercial va crea 1.200 de locuri de munca, din care 550 in galeria comerciala si 650 in Carrefour. Felicia este primul centru cu hipermarket din Iasi, care va apartine Carrefour.

Centrul comercial Felicia va avea o suprafata de 26.500 metri patrati, va include un hipermarket Carrefour, un magazin Media Galaxy si o galerie cu 90 de spatii comerciale destinate echipamentelor electrocasnice. Clientii centrului comercial vor avea la dispozitie 1.000 de locuri de parcare.

Supermarketul Carrefour va investi in centrul iesean 20 milioane euro, iar suprafata lui va fi de 15.500 mp si va oferi circa 60.000 de produse.

Media Galaxy va investi un milion euro, iar suprafata de vanzare va fi de peste 2.000 mp si va oferi circa 10.000 de produse.

Carrefour si Soconac filiala a grupului Vinci Construction Grands Projects au mai colaborat si pentru Feeria, centrul comercial din Baneasa si Orhideea din Grozavesti. in urma proiectului, Carrefour ajunge la o retea de opt centre.

Vinci este un grup intergrat de societati din domeniul concesiunilor si constructiilor, care are la nivel global 147.000 de angajati, in mai mult de 80 de tari si a avut in 2006 o cifra de afaceri de 26 miliarde euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.