"Este un proiect important al nostru pentru anul acesta. Este o noutate. Vanzarile online reprezinta un domeniu care creste, avem un proiect la care lucram de mai bine de cateva luni si probabil ca la finele lunii iunie va fi gata", a declarat Dan Ostahie.

in ceea ce priveste piata electrocasnicelor din Romania nu va fi o crestere semnificativa anul acesta, ci va fi mai degraba o perioada in care piata va incerca sa digere ceea ce s-a petrecut in ultimii ani, sa acomodeze noile preturi cu mentalitatea consumatorului si nu va aparea o crestere a consumului, este de parere Ostahie. "O crestere reala se va vedea in anii 2008-2009. Anul acesta ne asteptam sa fie o mica crestere fata de 2006, cu circa 5 pana la 10%, dar in 2008-2009 va fi o crestere mult mai importanta", a adaugat presedintele Altex.

In legatura cu posibilitatea de a vinde o parte din afacere Dan Ostahie a declarat ca nu exclude aceasta varianta, insa, ea nu reprezinta o prioritate. "Prioritatea noastra a reprezentat conducerea companiei, operarea ei in conditii de control a costurilor si profitabilitate. Suntem foarte interesati de modul in care ne dezvoltam pe piata romaneasca si cu certitudine, daca ne vom face treaba bine, atunci, nu am nici un dubiu ca nu vor exista investitori interesati sau companii mai mari din sector, interesate sa dezvolte o colaborare cu noi", a precizat Ostahie.