Ardaf revine in forta pe Rasdaq Tranzactiile in valoare de peste 33,3 milioane lei (aproape zece milioane euro) cu titlurile societatii de asigurari Ardaf, au dominat lichiditatea pietei Rasdaq, potrivit NewsIn. Au fost schimburi cu peste 290 de milioane de actiuni Ardaf (17,87% din capitalul social), la un pret mediu de 0,1150 lei. Pretul de inchidere a fost de 0,184 lei, in crestere cu 29%, fata de cotatia din 28 august 2006.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis, in luna noiembrie 2006, suspendarea de la tranzactionarea pe piata Rasdaq a actiunilor emise de societatea de asigurari Ardaf, pana la finalizarea procesului de redresare financiara a societatii prin administrare speciala. La inceputul acestei luni, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a dispus inchiderea procedurii de redresare financiara prin administrare speciala la Ardaf, dupa ce a constatat redresarea financiara a societatii.

Pe data de 18 iulie 2006, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a hotarat retragerea aprobarii pentru trei administratori al societatii de asigurari Ardaf, din cauza lipsei de prudenta si profesionalism in desfasurarea activitatii, si a decis deschiderea procedurii de administrare speciala, pentru redresare financiara. Potrivit comunicatului emis de CSA cu aceasta ocazie, masura ii vizeaza pe Octavian Manastireanu, presedintele Consiliului de Administratie al Ardaf, Nicolae Petrisor si Sorin Ciuca, membri ai Consiliului de Administratie.