Numarul din ce in ce mai mare de accidente si avarii produse in acest an, in ciuda restrictiilor pe care se presupune ca le-ar impune prevederile noului Cod rutier va avea urmari in valoarea asigurarilor CASCO. Acestea ii vor costa pe soferii romani din ce in ce mai mult, incepand chiar din luna curenta.
Ca sa poata face fata daunelor contractuale, asiguratorii preconizeaza ca vor mari preturile cu 10-15 procente. Reprezentantii firmelor de asigurari spun ca din cele peste 4 milioane de automobile din Romania, doar o cincime au asigurare CASCO. Anual, in tara noastra se produc aproape sapte mii de accidente grave. Potrivit Politiei Rutiere, numai de la inceputul anului au avut loc 79 de accidente grave, adica 2 pe zi. Oricum valorile acestui tip de asigurare sunt destul de mari pentru puterea de cumparare a romanilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.