Firmele romanesti, in special IMM-urile, vor putea depune in urmatoarele luni proiecte de finantare prin fondurile structurale destinate dezvoltarii administratiei publice si vor avea la dispozitie peste 244 milioane de euro, din care 85% bani veniti de la Uniunea Europeana.
Guvernul a aprobat ieri Programul Operational privind Dezvoltarea Capacitatii Administrative si cel privind Cresterea competitivitatii economice. Programul privind competitivitatea este destinat in principal dezvoltarii IMM-urilor. Cele doua programe, care trebuiau sa intre in analiza Comisiei Europene pana la inceputul lunii februarie, vor pleca spre Bruxelles cu o mica intarziere. Urmatorul pas, inainte de a trece la acordarea fondurilor, este elaborarea ghidului solicitantului, care va preciza ce documente sunt necesare si criteriile ce trebuie indeplinite.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.