In 'Arena Leilor' intra si doua 'Leoaice' Editia din 8 februarie a emisiunii Arena Leilor aduce o schimbare importanta in format, de la aceasta data concurentii avand de infruntat cinci „lei”, in loc de trei, ca pana acum.

Celor trei barbati: Dragos Anastasiu, Sorin Posa si Marius Ghinea li s-au alaturat si doua doamne - Carmen Daniela Sandulescu si Cristina Batlan, toti cinci facand parte dintre milionarii inclusi in Top 300 al celor mai bogati romani in 2006. insumate, averile celor cinci depasesc 90 de milioane de dolari (sursa: Top 300), iar faptul ca au venit in Arena la TVR 2 demonstreaza ca sunt dispusi sa faca afaceri cu acei concurenti care se dovedesc a fi parteneri seriosi.

Primele editii ale acestui business reality show au trezit un interes peste asteptari, atat in randul concurentilor, cat si iata, printre oamenii de afaceri. Cu totii sunt interesati de a discuta afaceri, unii din pozitia de concurenti, iar ceilalti de pe pozitia de investitor.

Chiar si cei care nu sunt tocmai siguri pe ideea lor de afacere vin in Arena, pentru ca, aici, concurentii nu au nimic de pierdut. in cel mai bun caz gasesc un partener si finantarea necesara, iar in cel mai rau caz, au posibilitatea de a afla de la milionari cum se poate dezvolta o afacere de succes si cum trebuie sa te prezinti intr-o negociere. De data aceasta, proverbul romanesc "orice scoala costa bani" nu se mai verifica, deoarece Arena Leilor este o scoala pe gratis, atat pentru participanti, cat si pentru telespectatori. Permanent la TVR se primesc telefoane din partea unor oameni de afaceri interesati sa intre in legatura cu unii concurenti pe care i-au vazut in emisiune, informeaza un comunicat al TVR.

Revenind la editia din 8 februarie, aceasta va aduce o alta premiera. Pe langa numarul crescut de "Lei", telespectatorii vor putea asista la o situatie inedita, cand un candidat a obtinut finantare de la aproape toti, facand parteneri pe patru dintre cei cinci oameni de afaceri. Cum a fost posibil acest lucru si ce idee de afaceri a fost atat de atractiva, ramane sa aflati in editia de joi a emisiunii Arena Leilor, difuzata de TVR 2 de la ora 20.00.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.