Cele 300 de magazine pe care lantul le va avea in intreaga tara vor avea suprafete de la 300 pana la 10.000 de metri patrati.
Lantul de supermarketuri Spar, ultimul jucator intrat pe piata romaneasca, este si unul dintre cei mai dinamici: planurile pentru urmatorii ani vizeaza extinderea retelei de retail pana la 300 de magazine, la care se adauga posibile achizitii din defuncta Univers’All, potrivit directorului general al lantului de retail, Rino Tizzanini.

Spar a mers pe strategia de achizitii de magazine deja existente inca de anul trecut, cand a preluat reteaua de supermarketuri Diskont din Alba Iulia, in paralel cu proiecte de constructie de la zero a magazinelor. Reteaua Spar, dezvoltata de fondul american Morava, investeste in medie un milion de euro pe magazin si tinteste cu precadere orasele de dimensiuni medii si mici.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.