Preturile actiunilor Rompetrol au urcat, in ultima sedinta de la Bursa de Valori Bucuresi (BVB), pina la 0,1156 lei, in cres-tere cu 7,41% fata de sedinta precedenta.
Pretul mediu al actiunilor a fost de 0,1140 lei, compania inregistrind o valoare totala a tranzactiilor de 7,9 milioane lei si un volum de tranzactionare de aproape 70 milioane titluri. Aceste rezultate apar dupa ce compania a anuntat incheierea monitorizarii procesului de post privatizare. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a inaintat, joi, Grupului Rompetrol documentul care atesta finalizarea perioadei de monitorizare post-privatizare a rafinariei Petromidia si recunoasterea indeplinirii de catre investitor a tuturor obligatiilor asumate.

Per total, valoarea totala a tranzactiilor realizate, ieri, la BVB a insumat 76,8 milioane lei. Fata de ziua precedenta, cresterea consemnata a fost de 72,4%. In ceea ce priveste volumul de actiuni tranzactionate, in ultima sedinta de tranzactionare, acesta s-a ridicat la peste 123 milioane de titluri, cu 233% mai mult decit in ziua precedenta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.