Intrarea unor noi companii de asigurari din strainatate pe piata romaneasca va inteti competitia si va duce la o crestere a calitatii serviciilor pentru clienti.
Piata romaneasca a asigurarilor este destul de dezvoltata, dar exista inca segmente unde asiguratorii straini pot activa cu succes, atragand noi clienti. "Companiile de asigurari care intra acum pe piata noastra nu se adreseaza masei mari, deoarece pentru aceasta trebuie sa fii prezent cu o retea puternica in teritoriu. Ei intra pe anumite nise, spune Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR). El este de parere ca nou-venitii pot activa in domeniul asigurarilor de viata si locuintei sau pe segmentul clientilor corporate. "Este bine sa vina cu produse noi, cu servicii noi. Astfel se va inteti concurenta, iar aceasta ar putea duce si la o scadere a tarifelor, spune presedintele UNSICAR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.