Rompetrol accepta plata cu bonurile de masa pentru produsele alimentare si de igiena personala si cu tichete cadou pentru orice marfa si serviciu, inclusiv pentru carburanti, in 93 de benzinarii, informeaza un comunicat al companiei.

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, este prima companie din Romania care accepta in reteaua proprie de benzinarii tichetele valorice emise de Accor, Hungastro si Sodexho, precizeaza reprezentantii companiei in comunicat.

Astfel, in 93 de benzinarii Rompetrol, tichetele cadou sunt acceptate ca plata pentru cumpararea oricaror marfuri si servicii, inclusiv a carburantilor, in timp ce bonurile de masa vor fi folosite numai pentru plata produselor alimentare si a produselor de igiena personala.

"Parteneriatele incheiate ofera clientilor comuni oportunitatea de a achizitiona produsele dorite la orice ora si din orice statie Rompetrol care afiseaza insemnele companiilor emitente", a declarat directorul de operatiuni al Rompetrol Downstream, Catalin Fotache, citat in comunicat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.