Procesul legat de furtul de informatii comerciale secrete ale companiei Coca-Cola, in care acuzata este o fosta secretara a corporatiei, a fost deschis. Desi procurorii care se ocupa de caz afirma ca o fosta secretara, Joya Williams, este cea vinovata, avocatii apararii sustin ca ea a fost inselata de doi fosti puscariasi si ca nu a comis nicio crima. Cu toate acestea, juriul este cel care va decide cine are dreptate sau nu.
Procesul selectiei celor care vor face parte din juriu va incepe astazi. Joya Williams, care a fost concediata din postul de secretara administrativa a directorului de brand al companiei Coca-Cola dupa ce a fost acuzata, vara trecuta, ca ar fi sustras informatii comerciale secrete, dar si mostre ale unor produse inca nelansate pe piata, poate fi condamnata la pana la 10 ani de inchisoare pentru conspiratie. Alaturi de ea au mai fost adusi in boxa acuzatilor si Edmund Duhaney si Ibrahim Dimson. Cei trei trebuie sa faca fata acelorasi acuzatii de furt de informatii secrete si incercarea de a le vinde companiei rivale Coca-Cola, Pepsi.

Planurile lor au fost insa incurcate chiar de Pepsi, care i-a avertizat pe rivali de intentiile celor trei. FBI a lansat atunci o ampla ancheta sub acoperire.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.