Averea isi schimba denumirea in Click. Dupa febra demisiilor si a numirilor in functii, cotidianul Adevarul urmeaza sa treaca la capitolul "relansare", iar Averea isi va schimba denumirea in Click. Noua echipa de manageri si-a intrat "pe bune" in paine si lucreaza la un proiect destinat "schimbarii la fata" a ziarelor lui Patriciu.
Laurentiu Ciocazanu, redactor-sef la Adevarul, a precizat ca "se lucreaza" la o schimbare semnificativa a publicatiei, relansarea acesteia urmand sa aiba loc in lunile care vin. Pana acum, de cand a venit noua conducere editoriala a ziarului, formata din Adrian Halpert, Laurentiu Ciocazanu, Ovidiu Nahoi si Mirel Curea, Adevarul a trecut prin mai multe schimbari de grafica, structura si continut. "Lucram din mers pentru a schimba ziarul si a-l face din ce in ce mai bun. Deocamdata, lucram pe ce am gasit", a declarat, citat de Mediafax, Ciocazanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.