In mai putin de doi ani, la malul marii, in statiunea Olimp, va lua fiinta ansamblul rezidential Sara Sea View, compus din 128 de apartamente. Investitia se ridica la 11 milioane de euro si a fost demarata in luna noiembrie a anului trecut.
Termenul de finalizare este de aproximativ 18-20 de luni de la inceperea lucrarilor, iar cele de constructie sint asigurate de SC Synergy Construct SRL. Cartierul a fost proiectat de SC Simtech Pro SRL. Proiectul rezidential Sara Sea View este dezvoltat de SC Real Estate Development SRL si va include un bloc modern de apartamente si un parc privat, dupa cum spune Robert Teodorescu, directorul Departamentului vinzari rezidentiale la compania imobiliara Regatta. Ansamblul rezidential este amplasat chiar in centrul zonei turistice, linga Hotel Amfiteatru, la mica distanta de plaja. Apartamentele vor avea suprafete cuprinse intre 90 si 200 de metri patrati, terase spatioase, toate cu vedere la mare, iar parcul va fi dispus pe o suprafata de 5.000 de metri patrati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.