Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou credit pentru nevoi personale, in lei, cu un plafon maxim reprezentand echivalentul a 10.000 de euro, care nu necesita avans sau girant, informeaza un comunicat al institutiei. Creditul se acorda pe o perioada de pana la 10 ani si are o dobanda variabila de 18,5 la suta pe an, aceeasi indiferent de perioada pentru care se acorda creditul.

Beneficiarul creditului nu trebuie sa depuna documente justificative care sa dovedeasca modul in care au fost cheltuiti banii. Capacitatea de rambursare a solicitantului de credit se determina pe baza veniturilor lunare nete, certe. Rata totala lunara (credit plus dobanda) trebuie sa nu depaseasca 30 la suta din venitul lunar net al solicitantului impreuna cu familia sa, dupa scaderea tuturor angajamentelor de plata ale solicitantului si familiei sale. Astfel, beneficiarul unui credit de 100 milioane de lei va avea de platit o rata lunara de aproximativ 1,8 milioane lei. Pentru un credit de 250 milioane lei, rata lunara va fi de circa 4,6 milioane lei, iar pentru 350 milioane lei, imprumutatul va plati o rata lunara de aproape 6,4 milioane lei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.