De lunea viitoare, redactia "Romania libera" nu va mai fi condusa de Bogdan Ficeac, ci de Dan Cristian Turturica, fost redactor-sef al saptamanalului "Prezent" si al "Evenimentului zilei".
Informatiile provin din redactia cotidianului care il are la conducere, din postura de director editorial, pe Emil Hurezeanu. Ieri, in redactia ziarului a avut loc o sedinta a conducerii in urma careia s-a hotarat demiterea lui Bogdan Ficeac din postul de redactor-sef, aceasta pozitie urmand sa fie preluata de Dan Cristian Turturica.

Directorul editorial, Emil Hurezeanu, a anuntat inca de ieri emiterea unui comunicat de presa in aceasta privinta. Odata cu Turturica, o mare parte din echipa de la "Prezent" a fost adusa oficial in cadrul redactiei editiei de duminica. Mai multor jurnalisti de la alte publicatii li s-au facut oferte, plecand de la premisa ca Ficeac va fi eliminat la inceputul acestui an. Relansarea ziarului cu aceasta noua posibila echipa este estimata pentru inceputul primaverii. Bogdan Ficeac si Eliade Balan, aflati la conducerea ziarului, aveau prin contractul de munca mai multe clauze, printre care primirea a 20 de salarii compensatorii, cu conditia ca in respectiva perioada sa nu functioneze intr-o pozitie similara in alta redactie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.