In clasamentul realizat de americanii de la Money CNN, primul loc este ocupat de cel mai istet CEO. Presedintele Consiliului de Administratie al Disney, Robert Iger, a restabilit comunicarea in cadrul consiliului, care in timpul mandatului predecesorului sau, Michael Eisner, devenise un cimp de batalie. Robert Iger a facut doua miscari interesante. Prima a fost semnarea unui contract cu Apple prin care filmuletele Disney pot fi descarcate pe iPod-uri.

Astfel, canalul ABC a devenit prima retea care vinde continut video pe iTunes. A doua mutare a lui Iger a fost aceea de a initia un plan de introducere a filmuletelor Disney si pe telefoanele mobile. Acestea au adus ABC-ul in topul celor mai bune rezultate din ultimii ani. Succesul a venit din "Chicken Little", care a fost primul film animat pe calculator al companiei. Disney a vindut, in numai o saptamina, peste 120.000 de copii digitale prin Apple - iTunes. Estimarile Disney sint de 50 de milioane de dolari in primul an de vinzari.

Cea mai spectaculoasa revenire

Noul sef Motorola, Ed Zander, a convins operatorii de telefonie mobila sa dea o sansa noului model Motorola RAZR, in ciuda suspiciunilor ca un produs atit de scump nu ar fi fezabil pe piata. Succesul acestui model i-a incurajat pe designeri sa creeze si versiunea feminina Pebl. Pretul unui telefon RAZR V3i Gold, care a fost facut in colaborare cu Dolce&Gabbana, este de aproximativ 400 de dolari.