Prime record pe Wall Street: 23,9 miliarde de dolari Bonusurile de pe Wall Street vor atinge un nou record, de 23,9 miliarde de dolari, in crestere fata de suma platita in 2005, de 20,5 miliarde de dolari, a declarat revizorul statului New York, Alan Hevesi, conform NewsIn. "Atunci cand Wall Street o duce bine, statul si orasul New York o duc bine", a declarat Hevesi. Hevesi a estimat statul New York va obtine venituri de 1,6 miliarde dolari din impozitele aplicate bonusurilor, in timp ce orasul New York va castiga aproximativ 500 milioane de dolari.

Potrivit institutului de cercetare Dealogic, nivelurile maxime atinse anul acesta s-au datorat contractelor de fuziune, care la nivel global vor depasi 3,8 mii de miliarde dolari, depasind, astfel, recordul precedent, atins in 2000, de 3,33 mii de miliarde dolari.

Cele mai mari castiguri de pe Wall Street au fost inregistrate in acest an de Goldman Sachs Group Inc., care au atins un record al profiturilor nete de 9,5 miliarde dolari, ceea ce inseamna un castig pe angajat de aproximativ 370.000 de dolari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.