Compania MLSLeader a lansat la Bucuresti, sistemul de listare multipla a proprietatilor, care va putea fi folosit de totii actorii pietei imobiliare ca platforma pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, a declarat directorul general al MLSLeader, Sorin Udrea, citat de NewsIn.

Premiera in Romania: Sistem de listare multipla a proprietatilor "In prezent se deruleaza negocieri pentru incheierea primelor contracte cu o serie de agentii imobiliare si speram ca in ianuare sa avem incheiate deja zece astfel de contracte", a spus Udrea.

Compania deruleaza negocieri cu o serie de agenti imobiliare cu capital strain. Sistemul este deja functional in Ramnicu Valcea, din iunie si Sibiu, din octombrie, pana in prezent fiind listate circa 125 de propretati.

Serviciul de listare multipla functioneaza ca un parteneriat de agentii si agenti imobiliari care promoveaza proprietatile de vanzare sau inchiriere. Platforma permite obtinerea de contracte exclusive si promovarea proprietatilor listate catre toate agentiile imobiliare care functioneaza in zona pe care o acopera sistemul. Profesionistii imobiliari introduc date despre proprietatile de vanzare sau inchiriere si acestea pot fi accesate de catre toti participantii la piata.

Agentile care vor sa isi inscrie propretatile dn portofoliu in sistem platesc o taxa unica de inscriere de 100 de euro iar agentii imobilari care vor sa introduca proprietati trebuie sa plateasca 50 de euro. Ulterior, agentiile platesc un abonament lunar de 25 de euro pentru fiecare angajat care are acces la platforma.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.