Randamentul investitiilor pe piata imobiliara din Romania si dinamica accentuata a pietei ii determina pe cei mai mari jucatori din brokerajul international sa intre in real estate-ul romanesc.

Un nou jucator american ataca real estate-ul romanesc Astfel, grupul companiilor de renume international care activeaza in sectorul imobiliar din Romania - Colliers, CB Richard Ellis, DTZ Echinox - este completat cu un nou brand international: Coldwell Banker Real Estate Corporation.

Operatiunile din Romania ale Coldwell Banker, unul din liderii in industria tranzactiilor imobiliare americane, vor fi conduse de Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania, un antreprenor care s-a remarcat prin afacerile dezvoltate in diferite domenii precum logistica, consumer electronics, software si dezvoltari imobiliare.

Obiectiv pentru 2007, Top 5

Cresterea pietei imobilare romanesti si investitiile bugetate estimam ca vor aduce companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania in anul urmator venituri de peste 3 milioane de euro, apreciaza Valentin Ilie. "Investitiile bugetate pentru anul urmator vor fi de cateva milioane de euro, suma care consider ca este suficienta pentru a ne atinge obiectivul la finele lui 2007: sa intram in primii cinci jucatori pe piata imobiliara romaneasca. Vom investi numai in prima luna cat au investit altii de la inceputul activitatii lor in Romania", a declarat pentru Wall-Street Valentin Ilie.

De altfel, spune reprezentantul Coldwell Banker in Romania, compania isi propune ca in urmatorii trei ani sa devina lider pe piata consultantei si a brokerajului imobiliar. Cum vor reusi americanii sa-si atinga obiectivele? Compania si-a propus sa dezvolte in tara o retea competitiva, iar pana la finele anului sa angajeze aproximativ 100 de specialisti. "Incercam sa atragem specialisti deja activi in brokerajul imobiliar si apoi sa-i instruim in Statele Unite sau prin programe educationale ale Coldwell Banker University. Am inceput deja colaborarea cu firme de head-hunting", puncteaza CEO-ul Coldwell Banker.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.