Coca-Cola Romania si Romtrans SA au obtinut trofeul de excelenta in cadrul celei de-a III-a editii a Galei Excelentei in Afaceri organizata, marti, de Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Selectia s-a facut pe baza rezultatelor economico-financiare de exceptie si a prezentei, in ultimii cinci ani, pe locul I in Topul National al Firmelor realizat de CCIR.

Premiile Galei Excelentei in Afaceri au evidentiat performanta economica, managementul modern si concurenta loiala in mediul de afaceri, a apreciat Victor Babiuc, presedintele CCIR.

"Suntem convinsi de faptul ca procesul integrarii in structurile europene reclama adoptarea normelor comunitare de catre toti agentii economici si adaptarea la un climat concurential, fapt pentru care incercam sa pregatim societatile comerciale pentru etapa in care vor activa pe piata unica europeana. Cea de-a treia editie a Galei Excelentei in Afaceri a selectat firmele premiate pe doua criterii noi - impactul activitatilor companiilor pe plan local si respectarea principiilor eticii in afaceri. Astfel, putem fi siguri ca cele 18 trofee si premii oferite reprezinta o imagine reala a performantei in afaceri", a precizat Victor Babiuc.

Pentru prima data, CCIR a acordat un premiu special pentru cea mai mare exploatatie agricola privata din Romania. Acesta a revenit Grupului de firme Racova-Com-Agro-Pan SA al carui manager general este Adrian Porumboiu.

In ceea ce priveste cele 16 distinctii de excelenta oferite de CCIR, ele au fost inmanate reprezentantilor Continental Automotive SRL, Elster Rometrics, Indlacto Mures, Topaz SRL, Mures Mex, Nufarul SA, Perind, Primo Prod, Remat Calarasi, Rulmenti SA, Rimini Inpex, Italsofa Romania, Korsnas Packaging, Abis Studio, Unify si J&R Enterprises. Criteriul de baza in selectia companiilor a fost, ca si la editiile precedente, clasarea acestora pe locul I in ultimii trei ani la Topul National al Firmelor.

Presedintele CCIR a mentionat ca acest eveniment se inscrie in misiunea generala a sistemului cameral romanesc de a contribui la formarea unui mediu de afaceri stabil, coerent si stimulativ in Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.